Transport Online - Van den Bosch huldigt bijzondere jubilarissen

Van den Bosch huldigt bijzondere jubilarissen

Van den Bosch huldigt bijzondere jubilarissen
06-11-2017 20:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ERP  - Van den Bosch Transporten heeft afgelopen weekend maar liefst 19 jubilarissen en gepensioneerden in het zonnetje gezet. Samen zijn ze goed voor meer dan 400 dienstjaren. Tijdens een feestavond in Erp kregen ze het podium dat ze verdienen.

De jubilarissen (12,5, 25 en zelfs 40 jaar in dienst), gepensioneerden en hun partners werden feestelijk ontvangen in de Van den Bosch Experience. Daar genoten ze van een welkomstdrankje, gevolgd door een smakelijk diner. Daarna werden ze met een knipoog in de spotlights gezet. In ludieke sfeer werden hun unieke karakters en eigenschappen benadrukt en maakte een karikaturist een treffende prent van de jubilarissen en gepensioneerden.

Van den Bosch-cultuur

“Dit is een bijzondere avond”, vertelt Rico Daandels. De CEO van Van den Bosch Transporten is dit jaar zelf een van de jubilarissen. “Ik ben er trots op om hier te zijn met zo veel loyale collega’s. Dag in, dag uit verwachten we van onze mensen dat ze zich voor ons bedrijf inzetten. Dan is het aan ons om dat op alle mogelijke manieren te faciliteren en te ondersteunen. Deze avond is daar een voorbeeld van. Een mooi feest op z’n tijd hoort bij de Van den Bosch-cultuur.”

Daandels stond ook stil bij de rol die het thuisfront speelt. “Zonder de steun van hun partners en kinderen zouden onze collega’s nooit zo goed kunnen presteren. Zij zorgen dat hun partners met het juiste gevoel naar hun werk gaan en zijn daarmee mede verantwoordelijk voor het succes.”

Handjeklap

Een van de jubilarissen is Rob de Graaf (61, chauffeur). Hij is de derde medewerker in de Van den Bosch-geschiedenis die zijn 40-jarig dienstverband viert. “Ik ben rechtstreeks uit mijn militaire dienst bij Van den Bosch begonnen. Met een handjeklap was het dienstverband bezegeld, zo ging dat destijds. Dat het bedrijf deze avond organiseert, is een goede zaak. Als chauffeur zie je je collega’s relatief weinig, het is gezellig om ze hier te spreken.”

Dagelijkse dynamiek

Pirke van den Elsen (35, business unit manager) viert zijn 12,5-jarig jubileum. “De eigenlijke dag van mijn jubileum was een werkdag. Vandaag heb ik écht tijd om te genieten. Hier spreekt een stukje waardering uit van het bedrijf. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik hier werk: de collega’s. Bovendien is transport fantastisch. De dagelijkse dynamiek maakt mijn werk heel avontuurlijk. Ik heb het super naar mijn zin.”

Wederzijdse loyaliteit

Accountmanager Marijke Grevink (38) is net als Pirke 12,5 jaar in dienst. “Deze avond is een teken van betrokkenheid, van wederzijdse loyaliteit. Dat voelt heel prettig en warm. Mijn oma zei altijd: Jeden Tag ein neues Theater. Dat is precies Van den Bosch. Transport leeft, het bedrijft ontwikkelt zich en ik kan dus ook steeds weer vooruit. Ik heb nog iedere dag zin in mijn werk.”

Geboren chauffeur

Vlado Velikoski (54) stuurt zijn vrachtwagen al een kwart eeuw voor Van den Bosch van de ene bestemming naar de andere. “Ik zat als tienjarig jochie al achter het stuur. Ik wist het al vroeg: als ik groot ben, word ik chauffeur. Deze jubilarissenavond betekent veel voor me. Het toont aan dat het bedrijf respect heeft voor mijn inzet. Dat waardeer ik heel erg.”

Gezellig napraten

Na de huldigingen van de jubilarissen en gepensioneerden werd nog lange tijd gezellig nagepraat. Tegen middernacht sloten de deuren van de Van den Bosch Experience en keerde iedereen huiswaarts. Zowel de jubilarissen als de directie van Van den Bosch blikken terug op een geslaagde avond. "Op naar volgend jaar!"Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions