Transport Online - New DAF CF 450 voor Lootsma Tanktransport

New DAF CF 450 voor Lootsma Tanktransport

New DAF CF 450 voor Lootsma Tanktransport
06-11-2017 11:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Lootsma Tanktransport & Tankcleaning is een echt familiebedrijf, welke nu bestuurd wordt door de derde generatie Lootsma, Hiele, Oene en Sjaak. Familiebedrijven onderscheiden zich in positieve zin door: passie voor het vak, een langetermijnvisie, grote klantbetrokkenheid, platte organisatiestructuur en korte lijnen.

"Klanten kunnen ons op elk moment bellen voor orders, vragen en de status van een order of lading. De kans is groot dat u direct met een van de directieleden spreekt. Want als no-nonsense transportbedrijf houden we het graag helder en simpel. We werken als één team en met één doel: tevreden klanten."

En dit is waarom Bedrijfswagen Service Friesland en Lootsma Tanktransport & tankcleaning elkaar al jaren vinden, we werken als één team met één doel: ‘alles aan kant voor de klant’. Voor een transportbedrijf als Lootsma is korte lijnen en snelle service een essentieel belangrijk item. Lootsma staat 24/7 voor de klant klaar, dan mag hij dit ook verwachten van ons, Bedrijfswagen Service Friesland.

Het wagenpark van Lootsma Tanktransport bestaat uit meer dan 20 trekkers en rond de 30 tankopleggers, verdeeld in drie- en eenkamerwagens. Waarbij de geïsoleerde RVS tanken bodemverwarming hebben. Ladingen worden altijd gecontroleerd op temperatuur. Want het werk van Lootsma Tanktransport is méér is dan het vlot en vakkundig vervoeren van vetten, (plantaardige) oliën, zuivelproducten, vloeibare koffie en vruchtensappen. Ook het garanderen van 100 procent voedselveiligheid van A naar B is de taak van Lootsma Tanktransport.

Aan het grote wagenpark van Lootsma Tanktransport wordt wederom een DAF CF toegevoegd, alleen nu natuurlijk de New DAF CF 450. Lootsma Tanktransport rijdt voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte New CF 450 met toonaangevend chauffeurscomfort. Een allround truck met de Pure Excellence.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen