Clicky

 
Transport Online - Van Grunsven Transport neemt onderdeel kipper transport van Westdijk over

Van Grunsven Transport neemt onderdeel kipper transport van Westdijk over

Van Grunsven Transport neemt onderdeel kipper transport van Westdijk over
02-11-2017 16:44 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

UDEN/ALPHEN AAN DEN RIJN - A. van Grunsven Transport in Uden neemt per 1 januari 2018 Westdijk Transport B.V., in Alphen aan den Rijn over. Dit betreft alleen het kipper transport.

Westdijk is een zelfstandige onderneming die zich bezighoudt met exceptioneel transport en kipper transport. Het onderdeel kipper transport is overgenomen door A. van Grunsven Transport uit Uden en gaat verder onder de naam Westdijk Kippers B.V. Van Grunsven neemt 45 vrachtwagens en het personeel van Westdijk Transport B.V. over. De onderneming groeit daarmee naar ruim 100 kippers.

Volgens de directie van Van Grunsven Transport gaat het om de overname van een uiterst gezond bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille. Er zijn veel overeenkomsten tussen beide bedrijven.

"Westdijk is een familiebedrijf dat uitstekend draait, maar koos voor een groei in exceptioneel transport. Door het afstoten van het kipper transport is er voldoende ruimte voor de verdere groei van het onderdeel exceptioneel transport. We zijn sinds april van dit jaar met elkaar in gesprek. Al snel bleek dat wij als bedrijven goed bij elkaar passen, qua cultuur en activiteiten. Deze overeenkomsten hebben zeker bijgedragen aan de gesloten overeenkomst. Het is de bedoeling, dat Westdijk Kipper transport in Alphen aan den Rijn of directe omgeving gevestigd blijft.", aldus Theon Langenhuijzen en Anton van Grunsven.

"Van Grunsven, met vestigingen in Uden, Reuver en Breda, wordt met de nieuwe overname één van de grootste kipper transporteurs van Nederland. Al is dat niet de belangrijkste reden voor deze transactie", aldus beider heren.

"Het gaat ons met name om continuïteit, flexibiliteit en volume. Het aantal kipper transportbedrijven in het land is de laatste jaren flink gekrompen. Wij zijn enorm blij met deze overname. Mede door de geografische ligging van Westdijk krijgen we toegang tot een nieuwe markt en de daarbij behorende nieuwe opdrachtgevers. We zijn helemaal klaar voor de toekomst. Ons materieel is op orde en het personeel van beide bedrijven is enorm gemotiveerd."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions