FOX Global Express neemt Ron's Koeriersdiensten over

FOX Global Express neemt Ron's Koeriersdiensten over
01-11-2017 11:53 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - FOX Global Express B.V. uit Rotterdam neemt per 1 november 2017 de activiteiten van Ron’s Koeriersdiensten (RKD) uit Berkel en Rodenrijs over.

FOX Global Express is een regionale, nationale en internationale express vervoerder. Het bedrijf maakt deel uit van de FOX Group Holding B.V. (FOX Global).

De koeriersactiviteiten van RKD en de klantgerichte instelling die het bedrijf kenmerkt, sluiten naadloos aan bij de dienstverlening van FOX Global Express. RKD eigenaren Ron van Aalst en Alice Schras zullen samen met hun medewerkers in dienst komen bij FOX Global Express. De activiteiten van RKD zullen onder de naam FOX Global Express worden uitgevoerd.

Deze overname past in de strategie van FOX Global als full-service logistieke dienstverlener. Naast koeriersdiensten biedt FOX Global ook import en export van luchtvracht en zeevracht, douane zaken, wegtransport, warehousing, orderpicking, e-commerce fullfilment, distributie en overnight service.

FOX Global CEO Norman de Vos is verheugd met de overname: “Bij RKD werken net als bij FOX Global enthousiaste mensen die klantgericht zijn. Deze overname past uitstekend bij onze groeiambitie. Door het brede pallet aan diensten dat wij binnen FOX Global aanbieden, kunnen wij de klanten volledig ondersteunen bij al hun logistieke wensen: Van de verzending van een pakketje binnen Nederland, tot een volle container overzee.”

Ron van Aalst, eigenaar RKD: “Met de uitgebreide logistieke diensten van FOX Global kunnen wij onze bestaande relaties nog beter bedienen. We waarborgen hiermee de continuïteit op lange termijn. Een beter toekomstperspectief voor het personeel en de klanten kan ik me niet wensen.”

FOX Global is opgericht in 2005 en breidt de afgelopen jaren haar logistieke dienstverlening sterk uit. Het bedrijf heeft inmiddels zo’n 80 medewerkers in dienst en opereert vanuit diverse locaties in Nederland, China en Bangladesh. FOX Global beheert 5.000 m2 magazijnruimte in Rotterdam en Hoofddorp. In 2016 werd een omzet van 25 miljoen euro gerealiseerd.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden