Clicky


Ongeval met paard en wagen, politie zoekt vrachtwagenchauffeur

Ongeval met paard en wagen, politie zoekt vrachtwagenchauffeur
31-10-2017 17:48 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

SCHIPLUIDEN - [update woe 09:00 uur] Een vrachtwagen haalde op dinsdag 31 oktober omstreeks 11.30 uur op de Gaagweg een wagen met twee vrouwen en paarden in. Hierdoor sloegen de paarden op hol, waardoor de wagen ten val kwam. De twee vrouwen raakten hierbij gewond. De politie onderzoekt het ongeval.

Volgens getuigen reed een vrachtwagen al even, in dezelfde richting, achter de wagen met paarden. Tijdens een inhaalmanoeuvre van de vrachtwagen sloegen de twee paarden op hol en renden 100 meter in galop door. Bij de plek waar de paarden thuishoren, sloegen ze plotseling rechtsaf, waardoor de wagen met de twee vrouwen ten val kwam. Beide vrouwen werden door de ambulance voor verdere behandeling aan hun verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie Westland doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en wil graag in contact komen met de vrachtwagenchauffeur. De chauffeur reed in een witte vrachtwagen met paarse onderbalk en paarse sterren. Verder stonden er op de vrachtwagen in de paarse kleur de woorden: Amsterdam – Rijnsburg – Westland. De politie komt graag in contact met de chauffeur.

Update: dankzij een oplettende bezoeker van Transport Online is het transportbedrijf gevonden waar de chauffeur voor rijdt. De politie gaat contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.