Clicky


Jansen Foodservice gaat voor vier nieuwe P280 Scania’s

Jansen Foodservice gaat voor vier nieuwe P280 Scania’s
31-10-2017 17:28 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LOCHEM/DOETINCHEM - Na een zorgvuldige inventarisatie besloot Jansen Foodservice (met vestigingen in Lochem en Doetinchem) eerder dit jaar het wagenpark uit te breiden met vier luchtgeveerde Scania P280 bakwagens voorzien van een koel-/ vries opbouw. Om de performance van de nieuwe Scania’s te blijven waarborgen is gekozen voor een fullservice onderhoudsovereenkomst.

De Scania P280 sluit voor Jansen Foodservice naadloos aan bij de vooraf gestelde wensen en eisen. “De wagens zijn voorzien van een ECO-DRIVE welke aangesloten is op de PTO van de Scania en zorgt voor de elektrische aandrijving van de TRS TWIN-COOL transportkoeling. Met 280 pk heeft hij daarom precies het vermogen dat voor ons optimaal is”, vertelt Rick ter Beek (wagenparkbeheerder).

“De P-cabine beschikt verder over een lage instap die aangenaam is voor onze chauffeurs gezien de vele stops per dag. Ook de betrouwbaarheid van het voertuig is heel belangrijk. Dagelijks ontzorgen wij onze klanten met de levering van alle benodigde food en non-food producten welke op dat moment en voor die dag noodzakelijk zijn. Stilstand in dit proces is voor ons catastrofaal. Vandaar dat wij zowel op de truck als voor de koelinstallatie altijd langdurige fullservice contracten afsluiten. Het servicecontract van Scania sluit uitstekend aan bij de wensen van Jansen Foodservice omdat deze flexibel is naar inzet en behoefte. De vrachtwagens worden door de dealer via de Scania connectivity voortdurend gemonitord, waardoor wij nog meer uptime, een betere ontzorging en minder kosten verwachten."

Bij de aankleding en opbouw van de vrachtwagen heeft Jansen Foodservice met alle aspecten van veiligheid, milieu en chauffeur rekening gehouden. “Wij hebben gekozen voor een Multi-temp koelbak in combinatie met een geluidsarme elektrisch aangedreven onderbouw koelinstallatie die beide Piek gecertificeerd zijn. Voor extra veiligheid is de vrachtwagen, naast de standaard veiligheidseisen vanuit Scania, voorzien van een achteruitzicht-/ dodehoek camera en extra verlichting zoals werklampen en ledflitsers. Onze chauffeurs hebben met de CP16 de beschikking over een iets ruimere cabine met de premium chauffeursstoel en een luxer interieur met het Scania multi media systeem. De wagens zijn uitgerust met track & trace in combinatie met realtime temperatuurregistratie en voor de uitstaling zijn uiteraard alle onderdelen in de cabine kleur gespoten”.

Als bezorgende Foodservice groothandel rijden onze vrachtwagens door heel Oost- Nederland en zijn zij het visitekaartje van ons bedrijf. Met deze 4 nieuwe Scania’s hebben wij hier zeker een goede invulling aan weten te geven.