Transport Online - Opnieuw nieuwe Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V.

Opnieuw nieuwe Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V.

Opnieuw nieuwe Kögel trailer voor Prins Transport Hasselt B.V.
30-10-2017 17:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HASSELT - Kögel Benelux B.V. leverde vandaag de derde nieuwe schuifzeiltrailer aan Prins Transport Hasselt B.V. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit van het produkt en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding, maar ook de inruil van de gebruikte trailers leverde een grote rol.

Sinds een aantal maanden wordt er stevig gewerkt aan de opzet om inruil/gebruikte opleggers door Kögel Benelux B.V. zelf retour te nemen en te vermarkten. Hiervoor is een zelfstandige Nederlandse locatie in Zwolle en B.V. opgezet om dit nog meer kracht en flexibiliteit te geven.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel (onderdeel van de Humbaur groep) een magisch woord

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

De oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, Alcoa Dura Bright velgen, liftas en voorzien van prachtig opvallende SUPREME reclame.

Prins Transport Hasselt B.V. is al meer dan 15 jaar dienstverlener in de transportsector. De hoofdactiviteit van onze onderneming is het transport van zeecontainers met daarnaast huif- en tautliner transporten. Prins Transport Hasselt B.V. regelt uw transport door heel Europa, met een sterke focus op volgende landen, Nederland, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en Italië.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd aan Jack Prins van Prins Transport Hasselt B.V.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions