Clicky

 
Transport Online - Internationaal chauffeur Kees Pols na bijna 50 jaar onderweg te zijn met pensioen

Internationaal chauffeur Kees Pols na bijna 50 jaar onderweg te zijn met pensioen

Internationaal chauffeur Kees Pols na bijna 50 jaar onderweg te zijn met pensioen
29-10-2017 15:07 | Transport | auteur Redactie [FE]

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Internationaal chauffeur Kees Pols uit Krimpen aan den IJssel is afgelopen vrijdag 27 oktober met pensioen gegaan.

Als 16-jarige jongen is hij begonnen als bijrijder en na het behalen van zijn rijbewijzen als chauffeur bij enkele bedrijven in de Krimpenerwaard.

Ruim 40 jaar geleden begon hij met het rijden bij Dekker Tanktransport uit Ouderkerk aan den IJssel. Met de tankwagen is hij in die tijd heel Europa doorgetrokken, met ritten van Noorwegen tot Spanje en Polen tot Ierland.

Nu is voor hem de tijd aangebroken om het rustiger aan te gaan doen en te genieten van het thuis zijn met vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Vrijdag 27 oktober was zijn laatste werkdag en aan het einde van de dag is er nog een afscheidsborrel geweest met collega’s en er volgt nog een gezellig samenzijn met Kees, zijn familie en de directie van de Dekker Groep.

Dekker Transport uit Ouderkerk aan den IJssel is in die tijd uitgegroeid tot Dekker Transport en Tankopslag met vestigingen in Ouderkerk aan den IJssel, Botlek, België en Polen en verzorgt het logistieke proces van A tot Z.

De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën, vetten, oleonchemicaliën, lecithine en cacaoproducten onder één dak. Waarbij de activiteiten betsaan uit transport, opslag, afvullen, smelten, warehousing en reiniging van tankauto’s, containers en IBC’s.

Dekker Transport beschikt over circa 85 trekkers, ruim 100 tankoplegger en 100 containerchassis.

Foto's

  • J.Roeland
    DEKKER


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,729

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions