Clicky

 Koopman Logistics verhuist van Noordhorn naar Leek

Koopman Logistics verhuist van Noordhorn naar Leek
27-10-2017 10:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NOORDHORN/LEEK - Per 1 januari 2018 verhuist Koopman Logistics Group BV zijn hoofdkantoor van het Groningse Noordhorn naar het nabijgelegen Leek. De werkmaatschappijen Koopman Autotransport BV en Koopman TransMission BV blijven gevestigd in Noordhorn. De verhuizing is het gevolg van de aanhoudende groei van Koopman Logistics Group, waarvoor de huidige locatie in Noordhorn onvoldoende ruimte biedt.

Het pand in Leek, vlak langs de snelweg A7 tussen Groningen en Drachten, zal de vaste werkplek worden van circa 50 medewerkers.

Jon Kuiper, CEO Koopman Logistics Group, geeft aan dat er bewust voor is gekozen het hoofdkantoor in de regio te houden: "Koopman is al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw een bekende naam in de provincie Groningen. Inmiddels zijn we een internationale logistieke dienstverlener met ruim 1.000 medewerkers en vestigingen in de Benelux en Duitsland. Onze locatie in Noordhorn is hierbij altijd de hoofdrol blijven spelen, mede door onze loyale medewerkers die zich echt verbonden voelen met hun bedrijf.“

Kuiper vervolgt: “De afgelopen jaren is ons bedrijf fors gegroeid, mede als gevolg van onze succesvolle herpositionering als integrale logistieke dienstverlener. We bieden onze klanten innovatieve oplossingen waarin IT een belangrijke rol speelt. We verwachten dan ook in de komende jaren verder te groeien.

Daarom hebben we besloten het team van Koopman Logistics Group BV onder te brengen in een nieuw, representatief pand in Leek, eveneens in de provincie Groningen. Onze nieuwe locatie is vanuit nagenoeg het gehele noorden goed bereikbaar, wat een pre is als het gaat om aantrekken van gekwalificeerd personeel."

Foto's

  • J.Roeland
    SMOLDERS
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions