Politie op zoek naar getuigen ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagen

Politie op zoek naar getuigen ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagen [+video]
25-10-2017 13:56 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

ECHTELD/OCHTEN - Op woensdag 18 oktober, tussen 23:30 uur en 24:00 uur, breken ladingdieven op de A15 tussen Echteld en Ochten de laaddeur van een rijdende vrachtwagen open. Een Opel Omega met Frans kenteken rijdt vlak achter de vrachtwagen en via de motorkap verschaft één van de dieven zich toegang tot de vrachtwagen.

Op dat moment houden twee andere auto’s, een Ford Transit en een blauwe Skoda Fabia, het achteropkomend verkeer op afstand. Deze auto’s waren voorzien van Deense kentekens.

De dieven staakten hun actie op een gegeven moment en er is niets weggenomen. De Ford Transit is later op de A73 door de politie gestopt en de chauffeur aangehouden.

Vragen

Wie heeft woensdagavond 18 juli op de A15 tussen Echteld en Ochten gereden en iets gezien van de poging tot ladingdiefstal? Misschien reed u achter de twee auto’s die het verkeer afremden en zo verhinderden dat de vrachtwagen werd ingehaald. Mogelijk hebt u belangrijke informatie voor de politie.

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meldt uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden