Simwave verwelkomt Aat Hoorn

Simwave verwelkomt Aat Hoorn
25-10-2017 10:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BARENDRECHT - Per september is Aat Hoorn gestart als manager machinekamer- en high voltage simulatoren bij maritiem simulatiecentrum Simwave in Barendrecht.

“De overstap van Aat is wederom een belangrijke aanvulling van ons groeiende team”, aldus Marcel Kind, managing director van Simwave. “Hij is een van de leidende experts op dit gebied en is verantwoordelijk voor alle trainingen en assessments die op onze state-of-the-art machinekamersimulatoren gaan plaatsvinden.

Hoorn startte zijn carrière bij Nedlloyd en werkte onder andere in diverse leidinggevende functies bij het Gemeentelijk Energiebedrijf Den Haag en Afval Verwerking Rijnmond NV. Sinds 2000 was hij senior lecturer en senior project manager bij de STC-Group in Rotterdam; het kennis- en opleidingsinstituut voor scheepvaart, transport en havenindustrie.

Kind: “Aat voegt uitgebreide ervaring toe aan ons team op het gebied van opleiding, assessment, toegepast onderzoek en consulting ten aanzien van maritieme engineering en alle daarmee verband houdende wet- en regelgeving.” Hoorn is gecertificeerd hoofdscheepswerktuigkundige voor alle scheepsklassen en heeft een master titel in educatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden