DB Schenker investeert in duurzame locaties

DB Schenker investeert in duurzame locaties
24-10-2017 19:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Schenker Logistics BeNeLux investeert in moderne bedrijfslocaties waar alle activiteiten efficiënt kunnen worden ondergebracht. Deze locaties dienen te voldoen aan strikte duurzaamheidscriteria.

De huidige vestiging Rotterdam Botlek voldoet niet meer aan deze criteria. Mede daarom is besloten om de zeevrachtactiviteiten te verplaatsen naar een nieuwe locatie in Rotterdam.

“Wij kijken continu hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Binnenkort is dit mogelijk vanuit een duurzame locatie in Rotterdam waarbij tevens de mobiliteit van onze medewerkers en klanten in ogenschouw is genomen. Vanaf de eerste helft 2018 kunnen onze zeevrachtmedewerkers onze klanten de beste service bieden vanuit deze nieuwe locatie”, aldus Leon Janssen, CEO Schenker Logistics BeNeLux.

In de komende jaren zullen ook andere Benelux-vestigingen in aanmerking komen voor verbeteringen en modernisering.

DB Schenker behoort in de Benelux tot de top drie in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management.



Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden