Transport Online 2.0

Transport Online 2.0
24-10-2017 19:16 | Transport Online | auteur Redactie [FE]

DE WESTEREEN - Transport Online gaat veranderen! Sinds de start op 14 maart 2005 is er veel veranderd. Transport Online is groter en groter gegroeid en het online medialandschap is veranderd. Ook de transportsector is veranderd. Om op al deze veranderingen in te spelen moet Transport Online mee veranderen. Zeker ook om het surfgenot van de inmiddels bijna 400.000 unieke bezoekers per maand te garanderen.

Wij zullen u de komende weken meenemen in deze verandering. Het doel van deze verandering zal zijn dat u als bezoeker nog veel meer voordeel en plezier zult hebben van Transport Online, de website en de app. 

Uiteraard blijven de vaste waarden van Transport Online overeind. Wij blijven altijd actueel en wij blijven u van informatie, nieuws en achtergronden voorzien.

Vandaag, dinsdag 24 oktober, vond de eerste brainstormsessie plaats met een gedeelte van het team van het Creative Mediabedrijf Junction die de hele verandering zal gaan vormgeven en begeleiden. Het was heel inspirerend en leerzaam om eens vanuit de ogen van de bezoeker naar de verschillende facetten van Transport Online te kijken.

Wij hebben dit project omgedoopt tot Transport Online 2.0 en wij hebben er zin in!

Uw hulp gevraagd

Wij maken Transport Online voor u als bezoeker. Daarom hebben wij uw hulp nodig. Wij roepen onze bezoekers op om ons eens te laten weten wat zij de plus- en minpunten van Transport Online vinden. Wat wilt u graag terugzien op de nieuwe website van Transport Online? Wat vindt u dat op dit moment nog ontbreekt op Transport Online en zou u in de nieuwe omgeving wel willen zien?

U kunt uw suggesties, opmerkingen en ideëen mailen naar: redactie@transport-online.nl. (Uw reacties worden niet gebruikt voor publicatie)

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier