Clicky


Twee vrachtwagenchauffeurs overleden bij ongeval op Duitse A1

Twee vrachtwagenchauffeurs overleden bij ongeval op Duitse A1 [+foto's]
24-10-2017 13:13 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

OSNABRÜCK(D) - Dinsdagochtend zijn op de Duitse A1 twee vrachtwagenchauffeurs om het leven gekomen bij twee ernstige ongevallen. De beide ongevallen vonden plaats in de richting van Osnabrück.

Volgens de politie vond het eerste ongeval omstreeks 09:00 uur plaats toen drie vrachtwagens op elkaar botsten. De 49-jarige bestuurder van de eerste vrachtwagen minderde vaart vanwege een file. De tweede chauffeur anticipeerde daar netjes op en remde af. De derde chauffeur echter reed door nog onbekende oorzaak met volle snelheid op de tweede vrachtwagen en duwde deze in de eerste vrachtwagen.

De ongevalsveroorzaker raakte dusdanig ernstig gewond dat hij ter plaatse stierf. Zijn identiteit is door de politie niet bekendgemaakt. De andere chauffeurs bleven ongedeerd.

In de file die ontstond na het ongeval vond er nog een ernstig ongeval plaats waarbij volgens de politie vier vrachtwagens waren betrokken. Eén vrachtwagenchauffeur stierf hier ter plekke aan zijn verwondingen en een andere chauffeur raakte gewond.

Beide ongevallen zorgden voor veel rommel op de weg en de weg is dan ook al lange tijd afgesloten.

Foto's van het ongeval vindt u hier!