Transport Online - Asian Transport wijzigt naam in ATL Logistics

Asian Transport wijzigt naam in ATL Logistics

Asian Transport wijzigt naam in ATL Logistics
24-10-2017 10:16 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL - Asian Transport & Logistics heeft haar naam gewijzigd in ATL Logistics. De voorbereidingen voor de naamswijziging waren al een jaar in voorbereiding.

 

Het transportbedrijf wil zich met de nieuwe naam beter profileren in de wereldwijde dekking in lucht- en zeevracht, koeriersdienstren, projectlading maar ook de supply chain knelpunten van bedrijven.

 

ATL Logistics is een wereldwijd opererende expediteur met meer dan 30 jaar ervaring. Het bedrijf onderscheidt zich door klantgerichte IT oplossingen en een zeer hoog serviceniveau. ATL levert een uitgebreid programma van logistieke diensten, waaronder zeevracht, luchtvracht, douaneafwikkeling en fysieke distributie. Voor value added services en flexibele supply chain management oplossingen.

Daarnaast wordt het bedrijf vertegenwoordigd door toonaangevende agentschappen en eigen kantoren in 63 landen met een totaal van plusminus 200 kantoren. ATL Logistics is vooral actief in de markten Pharma, Fashion & Lifestyle, Machinery & Spare Parts en Electronics. Om de genoemde markten optimaal te bedienen is hetg bedrijf als Erkend Agent onder andere GDP gecertifieerd en heeft de IATA status.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions