Transport Online - Meerdere kettingbotsingen zorgen voor lange files

Meerdere kettingbotsingen zorgen voor lange files

Meerdere kettingbotsingen zorgen voor lange files
24-10-2017 08:54 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LIJNDEN - Een aantal kettingbotsingen zorgen dinsdagochtend voor veel verraging op de Nederlandse wegen. In de dinsdagochtend spits gebeurde een kettingbotsing op de A2 richting Den Bosch bij Waardenburg. Het verkeer krijgt te maken met veel hinder.

Eerst waren er twee rijstroken afgesloten, maar voor de bergingswerkzaamheden zijn alledrie de rijstroken afgesloten nadat tien auto's op elkaar botsten. Er liggen veel brokstukken op de weg. Ook richting Utrecht kom je vanaf knooppunt Empel in de file terecht.

Niet alleen is er een kettingbotsing geweest op de A2. Ook de A59 Zonzeel richting Oss bij Oss knalden zes á zeven auto's op elkaar. Daar levert het een file van ongeveer zeven kilometer op en de linkerrijstrook is er dicht. De A29 richting Rotterdam bij Oud-Beijerland sluit het lijstje af. Daar botsten vijf auto's op elkaar en is de linkerrijstrook afgesloten.

De VID raadt automobilisten aan hun reis nog even uit de stellen als zij over de desbetreffende wegen moeten reizen. Ook kan je ervoor kiezen om eventueel om te rijden. Het slechte weer heeft waarschijnlijk wel een rol gespeeld bij deze ongelukken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,562

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen