Clicky

 
Transport Online - Zware files door extreem veel ongelukken op de maandagochtend

Zware files door extreem veel ongelukken op de maandagochtend

Zware files door extreem veel ongelukken op de maandagochtend
23-10-2017 09:56 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LIJNDEN -Tijdens de maandagochtendspits gebeurden er ongewoon veel aanrijdingen. Dat begon vannacht al met een gekantelde vrachtwagen op de A76 bij knooppunt Kunderberg, de rijbaan is daar een tijdje dicht geweest.

Op de A27 ging het bijna tegelijk mis in beide richtingen, naar het noorden raakten een motorrijder en een automobilist elkaar bij de Merwedebrug en naar het zuiden botsten twee personenauto's bij Werkendam. Bij de Merwedebrug moest het verkeer over de vluchtstrook omdat de rest van de rijbaan afgesloten was voor het verkeer.

Even later zo tegen 08:00 uur ontstond er een file van een kilometer of zes op de A1 richting Apeldoorn na een aanrijding bij Barneveld en op de A2 richting Eindhoven botsten 5 personenauto's bij Boxtel. Bij de aanrijding op de A2 zijn waarschijnlijk ook gewonden gevallen. De linkerrijstrook blijft daar in ieder geval tot 08.30 uur afgesloten.

De linkerrijstrook van de A15 van Gorinchem naar Ridderkerk is dicht op knooppunt Ridderkerk-Zuid na een aanrijding daar, je komt in 5 kilometer file terecht daar.

Ook op de A50 van Oss naar Arnhem is de linkerrijstrook dicht na een aanrijding bij knooppunt Grijsoord, dit levert 5 kilometer file en 20 minuten vertraging op.

De VID raadt automobilisten aan om vooraf hun route te checken op eventuele files en vertragingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden