Transport Online - Nieuwe MAN TGX voor Van Zuuk Transport

Nieuwe MAN TGX voor Van Zuuk Transport

Nieuwe MAN TGX voor Van Zuuk Transport
17-10-2017 17:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

APELDOORN - Afgelopen week heeft Benno van Zuuk de sleutels van zijn nieuwe MAN TGX 18.500 4x2 BLS PerformanceLion in ontvangst mogen nemen. De auto is geleverd door MAN Apeldoorn.

De PerformanceLion is een rijkelijk uitgeruste vrachtwagen, zowel op veiligheidsgebied als op chauffeurscomfort. Zo is de auto onder meer voorzien van adaptive cruise control, lucht geveerde vooras, MAN sound systeem, radio met geïntegreerde navigatie, climat control etc. Ook op efficiëntie gebied is de auto goed uitgerust, side skirts, alcoa velgen, dakspoiler en zijfenders overal is aan gedacht.

Tevens is de auto uitgerust met het MAN Telematics systeem, hiermee kan op eenvoudige wijze een prachtige rijstijl analyse gemaakt worden. Door dit systeem kan men ook exact zien wanneer de auto onderhoud nodig heeft waardoor dit ruim van te voren te plannen is. Hierdoor is een maximale uptime van de auto gegarandeerd.

Het werk van B. van Zuuk transport is heel gevarieërd, zo worden er onder andere voor een Duitse opdrachtgever jacuzzi’s door heel Europa getransporteerd. Een andere grote opdrachtgever is partij groothandel Chiel Meekes, B. van Zuuk transport regelt hier een groot deel van het logistieke proces voor de klant.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions