Transport Online - TOS neemt activiteiten Maritime Human Resources (MHR) over

 


TOS neemt activiteiten Maritime Human Resources (MHR) over

TOS neemt activiteiten Maritime Human Resources (MHR) over
16-10-2017 19:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - TOS, internationale leverancier van nautisch en technisch personeel, maakt bekend dat de overname van Maritime Human Resources BV (MHR) een feit is. MHR zal verder gaan onder de naam TOS MHR. TOS heeft op 13 oktober 2017 alle aandelen van MHR overgenomen. Voorheen was MHR gedeeltelijk eigendom van STC-Group.

Met de overname verwacht TOS verder te kunnen groeien in de haven- en logistieke sector en versterkt TOS haar diensten in het maritieme opleidingssegment.

"De huidige klanten weten ons te vinden voor HR-diensten: flexibele en kostenefficiënte personeelsoplossingen. Naast het bemiddelen van professionals kunnen we nu ons servicepakket verbreden met bemiddeling van stagiaires naar erkende leerbedrijven in de haven- en logistieke sector, alsmede in de binnenvaart. Voor onze huidige klanten, maar natuurlijk ook voor nieuwe klanten die beroeps begeleidende leerweg (BBL) leerlingen willen plaatsen", zegt Kees Wagenaar, Managing Director van TOS.

De bedrijfslocatie aan de Waalhaven Z.Z 4 te Rotterdam blijft de komende maanden nog operationeel. Op termijn zullen de nieuwe activiteiten een plek krijgen in het hoofdkantoor van TOS aan de Waalhaven O.Z. 77 te Rotterdam. TOS MHR biedt MBO leerlingen een leer- en werkplekloket voor de beroeps begeleidende leerweg (BBL). Dit geldt voor o.a. de opleidingen Offshore, Waterbouw/Baggerbedrijf, Havens, Zeevaart, Logistiek, Scheeps- en jachtbouw en Rijn- en binnenvaart. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden