Clicky

 
Transport Online - Marcel Claessen verlaat Royal FloraHolland

Marcel Claessen verlaat Royal FloraHolland

Marcel Claessen verlaat Royal FloraHolland
16-10-2017 18:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AALSMEER - Na meer dan 11 jaar als chief operations officer (COO) leiding te hebben gegeven aan onze Operations en Logistiek kiest Marcel Claessen ervoor om Royal FloraHolland per 1 december 2017 te verlaten.

Marcel Claessen, COO: "Ik kijk terug op 11 mooie jaren. Samen met mijn team en alle mensen binnen de afdelingen van Operations hebben we er de afgelopen 11 jaar voor mogen zorgen dat de bloemen en planten hun weg vonden naar onze klanten op onze marktplaats. We hebben veel vernieuwing doorgevoerd in diensten, processen en wijze van samenwerking. Steeds met als doel om iedere dag de resultaten te behalen voor onze leden en hun klanten. De passie voor de coöperatie, de sector én de samenwerking, ga ik enorm missen. Voor mij valt het daarom ook zwaar om Royal FloraHolland los te laten. Toch kies ik er voor om te gaan, omdat ik de ambitie heb om nog een carrièrestap buiten Royal FloraHolland te maken. En die ambitie ga ik realiseren."

Lucas Vos, CEO: "Marcel heeft al een aantal maanden geleden aangegeven dat zijn ambities die hem hier bij Royal FloraHolland hebben gebracht nu ook tot de keuze brengen om weer verder te gaan. Ik waardeer zijn bijdrage aan ons bedrijf, aan het beter maken van onze logistieke dienstverlening, zijn passie voor deze sector en zijn bijdrage als MT-lid aan mijn team. Ik waardeer ook Marcel's openheid over zijn ambities. Dit heeft ons de afgelopen maanden in de gelegenheid gesteld om een goede vervanger te zoeken en een goede overdracht mogelijk te maken.

Per 1 december verwelkomen wij daarmee Yme Pasma in ons team in de rol van COO. Yme heeft vele jaren ervaring opgedaan in verschillende senior rollen in het logistieke werkveld van Post NL en meer recent ook als directeur bij Audax Logistiek. Wij zien in Yme de perfecte man om ons te helpen vervolgstappen te zetten in het nog beter maken van onze Logistiek en Operations. Marcel, dank je wel. We wensen je heel veel succes met het invullen van jouw ambitie. En Yme, van harte welkom."

Yme Pasma

"Royal FloraHolland mag trots zijn op de positie die ze heeft opgebouwd in de wereld. Ik heb er veel zin in om samen met de vele collega's, kwekers en handel die positie verder uit te bouwen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats