Transport Online - Enorme steun voor petitie om dood Anne Faber

 


Enorme steun voor petitie om dood Anne Faber

Enorme steun voor petitie om dood Anne Faber
13-10-2017 20:29 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De petitie die een onderzoek eist naar het "falend rechtssysteem in de zaak van Michael P.'' was vrijdagavond omstreeks 20.00 uur al ruim 258.000 keer ondertekend. P. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 25-jarige Anne Faber die donderdag in Zeewolde werd gevonden.

Een moeder van drie dochters begon de petitie na de dood van Faber. "Wij roepen hen die verantwoordelijk zijn, o.a. het ministerie van Veiligheid en Justitie, ter verantwoording en eisen een verklaring'', schrijft de vrouw.

Vrijdagochtend kort na 09.00 uur was de petitie al door meer dan 80.000 mensen getekend. De handtekeningen zullen worden overhandigd aan onder andere het ministerie van Veiligheid en Justitie, de kliniek waar P. verbleef en aan premier Mark Rutte.

Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) heeft de Inspectie Veiligheid en Justitie en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd al gevraagd onderzoek te doen naar de kliniek Altrecht Aventurijn, onder meer naar aanleiding van vragen van de familie Faber.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,592
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden