Nieuwe Actros 2748 L 6x2/4 voor bergingsbedrijf Roy van Rijswijk

Nieuwe Actros 2748 L 6x2/4 voor bergingsbedrijf Roy van Rijswijk
10-10-2017 18:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BODEGRAVEN - Bergingsbedrijf Roy van Rijswijk in Bodegraven nam recentelijk een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2748 L 6x2/4 in gebruik. De Actros is voorzien van een De Groot Techniek opbouw en werd geleverd door Mercedes-Benz truckdealer ROGAM. De combinatie wordt ingezet voor het internationale berging van gestrande vrachtwagens.

De nieuwe Actros volgt na de eerdere aanschaf van twee Atego trucks. De betrouwbaarheid, het comfort en de uitstraling van het merk, deden eigenaar Roy van Rijswijk wederom voor een Mercedes-Benz vrachtwagen kiezen. De Actros 2748 L 6x2/4 met BigSpace-cabine is voorzien van De Groot Techniek DGT 26000 W installatie met slanke opbergkasten en aangepaste stempelpoten.

Deze Wreckerarm is uitgerust met twee Superwinch lieren en heeft een technische capaciteit van 26 ton. Uitgeschoven tilt de opbouw nog eens acht ton extra wat het mogelijk om zelfs bussen en touringcars te vervoeren. Hiermee wordt de Actros ingezet voor het slepen en bergen van gestrande vrachtwagens en bussen binnen heel Europa.

Telematicasysteem Fleetboard is aanwezig op de Actros om het inzet en de rijstijl te monitoren. Naast de betrouwbaarheid en comfort was vooral de representativiteit van Mercedes-Benz een doorslaggevende keuze voor de Actros. “De trucks van Mercedes-Benz stralen klasse uit,” zegt Roy van Rijswijk. “Aangezien de trucks onze visitekaartjes zijn, is dat iets waar we veel belang aan hechten.”

Bergingsbedrijf Roy van Rijswijk is gespecialiseerd in het slepen en bergen van personen- en bedrijfswagens. Dit jaar bestaat het bedrijf uit Bodegraven vijf jaar. Het wagenpark van Bergingsbedrijf Roy van Rijswijk bestaat uit vijf trekkende eenheden.



Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden