Clicky


CARGOBOSS & van daalen transport bouwen aan de toekomst

CARGOBOSS & van daalen transport bouwen aan de toekomst
12-10-2017 07:00 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MAASDIJK - De familiebedrijven CARGOBOSS / van daalen zijn meer dan 25 jaar gevestigd op het Transportcentrum Westland en staan nu onder leiding van de vierde generatie. Aris van Daalen en Gerard van den Bos zijn al bijna 20 jaar actief in de branche.

Eind 2015 kochten de bedrijven de opstallen en grond van de naastgelegen buurman. Er werden enkele opstallen gesloopt en het bestaande Koelhuis met 1600 palletplaatsen, 7 docks en kantoren werd opgeknapt en gereed gemaakt voor verhuur. Karsten Europe maakt inmiddels volledig gebruik van dit gebouw.

Begin oktober zal een start gemaakt worden met de bouw van een crossdock loods.

In dit nieuwbouwproject wordt een geconditioneerde loods met twaalf dockshelters gebouwd die naar verwachting al eind eerste kwartaal van volgend jaar in gebruik kan worden genomen. Daarnaast wordt het ‘gezicht’ van CARGOBOSS / van daalen transport evenwijdig aan de snelweg gebouwd, in dit pand zullen chauffeurs voorzieningen met rustruimtes, douches, woonkamer en keuken worden gecreëerd.

Het gebouw is ontworpen door Bogaerds Architecten Ingenieurs en zal worden gebouwd door Aannemingsmaatschappij Hofman-Maasdijk.