Rode Kruis helpt ook bij zoeken naar Anne Faber

Rode Kruis helpt ook bij zoeken naar Anne Faber
07-10-2017 09:44 | Binnenland | auteur ANP

ZEIST - De zoekactie naar de vermiste Anne Faber in Huis ter Heide is zaterdagochtend hervat. Ook het Rode Kruis helpt mee om de 25-jarige Utrechtse te vinden. Daarnaast krijgt de politie steun van de ME, familie en vrienden van Anne.

In totaal 24 mensen van het Rode Kruis helpen mee. Ze maken deel uit van het burgerhulpnetwerk Ready2Help, dat kan worden ingezet bij noodsituaties. De mensen in dit team zijn door de politie getraind. In overleg met de politie is de hulp van dit team ingeroepen.

In het Blookerpark in Huis ter Heide, tussen Zeist en Soesterberg, vond de politie vrijdag een rugzak die vermoedelijk van haar is geweest. Donderdagavond werd al een zwarte opoefiets gevonden die voldoet aan de beschrijving van Annes fiets. Van de jas die eerder al in de berm van een doorgaande weg in de buurt werd gevonden heeft het Nederlands Forensisch Instituut inmiddels vastgesteld dat die inderdaad van de vermiste vrouw is.

De politie liet vrijdag de vijver in het park leegpompen. De hele bodem werd doorzocht, maar er werden geen nieuwe sporen gevonden.

Anne wordt sinds vorige week vrijdag vermist.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden