Ruim 500 tips over vermiste Anne Faber

Ruim 500 tips over vermiste Anne Faber
06-10-2017 13:22 | Binnenland | auteur ANP

ZEIST - Bij de politie zijn ruim vijfhonderd tips binnengekomen in het onderzoek naar de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht. De tips worden onderzocht. Ondertussen is de politie nog steeds op zoek naar camerabeelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s en de tas en telefoon van Faber.

Vooralsnog zijn in de vijver bij Huis ter Heide waar donderdagavond een fiets werd gevonden, geen andere spullen of sporen gevonden die leiden naar de vermiste vrouw. De vijver is volgens de politie inmiddels grotendeels leeggepompt.

Vrijdag zoekt de mobiele eenheid verder rondom de vijver in het Blookerpark. De vijver wordt nog verder leeggepompt. De verwachting is dat dit tot het eind van de middag duurt.

Eerder werd al gezocht in de omgeving van de Amersfoortseweg bij Huis ter Heide. Vrienden en familie van de sinds vorige week vrijdag vermiste vrouw en de ME gaan nu aan de andere kant van de Amersfoortseweg zoeken.

De zwarte opoefiets werd gevonden in de buurt van eerder aangetroffen kleding die mogelijk van Faber is. Alles wijst er volgens de politie op dat de fiets van de vermiste vrouw is, maar onderzoek moet hier nog zekerheid over geven.

Ook is nog onduidelijk of de gevonden kleding echt van Faber is. De kleding is nog bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), waar niet alleen wordt gekeken of deze echt van haar is, maar ook of er andere sporen op zitten.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,795
Diesel1,489

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden