Transport Online - Deense trailerverhuurder vestigt zich in Nederland

Deense trailerverhuurder vestigt zich in Nederland

Deense trailerverhuurder vestigt zich in Nederland
05-10-2017 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

De Deense trailervehuurder PNO gaat zich vanaf 2018 in Nederland vestigen. Volgens het bedrijf is de Nederlandse trailermarkt even groot als die van de alle Scandinavische landen bijelkaar en met een soortgelijke wetgeving en werkcultuur als Denemarken.

PNO heeft al enige tijd de ambities om buiten Scandinavië uit te breiden. Vanaf 1 januari zal de Deense verhuurder zich in Venlo vestigen.

"De marktintegratie in Nederland is een grote stap voor PNO. We zijn erg blij en trots op de ontwikkeling van PNO en het is onze ambitie om deze ontwikkeling in dezelfde positieve richting voort te zetten", zegt Jacob Lee Ørnstrand en gaat verder: "Verder hebben we besloten ons in Venlo dicht bij Duitsland te vestigen. Een drukke transportroute tussen Nederland en Duitsland. Ongeveer 50 procent van het verkeer tussen de twee landen gaat door Venlo, zodat er voor onszelf een groot potentieel ligt."

Wanneer PNO vanaf 1 januari 2018 in Venlo is gevestigd, zal Jacob Lee Ørnstrand het voornaamste contactpunt zijn. Hij zorgt ervoor dat PNO een goede start krijgt in Nederland waarna Martijn van Rijswijck het vanaf 1 april 2018 overneemt.Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions