Transport Online - Vermiste Anne Faber fietste ANWB-route

 


Vermiste Anne Faber fietste ANWB-route

Vermiste Anne Faber fietste ANWB-route
03-10-2017 19:36 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT- De vermiste Utrechtse Anne Faber (25) heeft vermoedelijk een ANWB-route gefietst. Volgens de politie is het onderzoek naar haar telefoonverkeer afgerond. "Dit levert een steeds beter beeld op waar te zoeken naar Anne. Uit de gegevens lijkt het er nu op dat Anne de ANWB-route 115802 heeft gefietst van Soest (nummer 64) richting De Bilt, mogelijk op weg naar huis'', schrijft de politie op politie.nl.

Ze fietste de route afgelopen vrijdag tussen ongeveer 19.00 en 20.30 uur. Na een aantal telefonische berichten is er na 19.06 uur niets meer van haar gehoord. "Het laatste signaal dat we van haar telefoon hebben ontvangen is van iets voor 19.30 uur, ten zuidwesten van Soest.'' De politie zegt nog steeds rekening te houden met alle scenario’s.

De afgelopen dagen is gezocht naar Anne in de omgeving van Paleis Soestdijk en nabij de Hilversumsestraatweg in Baarn. Dinsdag is voor de tweede keer met politiehonden in het bosgebied ten westen van Soest gezocht, vooralsnog zonder resultaat.

Ook is de politie dinsdagmiddag gaan zoeken in Huis ter Heide, een dorp in de gemeente Zeist. Een politiewoordvoerster laat weten dat mensen daar een jas hebben gevonden. De politie onderzoekt of die vondst verband houdt met de vermissing.

De vrouw vertrok vrijdagavond uit Utrecht voor een lange fietstocht. Haar vriend sloeg alarm toen hij geen contact meer met haar kreeg. Zondag zocht de politie al in Baarn, waar Anne vrijdag 18.50 uur nog een selfie maakte en naar haar vriend stuurde. Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg en de Hilversumsestraatweg in Baarn. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Dinsdagavond besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. De politie is ook op zoek naar getuigen en camerabeelden langs route die ze vrijdag waarschijnlijk fietste. De politie kreeg de afgelopen dagen al meer dan driehonderd tips in deze zaak, vooral over de zogeheten opoefiets van Anne. Opvallend aan deze zwarte fiets zijn de handremmen, een rekje voorop met koplamp eronder en de rode sticker op het achterspatbord.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,582
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden