Transport Online - Auto en vrachtwagen vliegen in brand na aanrijding

 


Auto en vrachtwagen vliegen in brand na aanrijding

Auto en vrachtwagen vliegen in brand na aanrijding
03-10-2017 10:03 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ARNHEM - Bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem is maandagavond een gewonde gevallen. Bij het ongeval brak ook brand uit. Het verkeer op de A12 liep door het ongeval enkele uren vertraging op.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur op het traject van Utrecht richting Arnhem, ter hoogte van de afslag naar Oosterbeek. Een 46-jarige man uit Vaassen botste door nog onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen, bestuurt door een 19-jarige man uit Oss.

Door de aanrijding vloog de auto van de Vaassenaar gelijk in brand. Ook was de auto door de klap vastgeraakt aan de vrachtwagen. De chauffeur zag kans de combinatie op de vluchtstrook stil te zetten. Kort daarna sloeg het vuur ook over op de vrachtwagen.

Samen met een getuige werd de automobilist uit Vaassen uit zijn auto gehaald. De man is later met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. De vrachtwagenchauffeur is bij het ongeval met de schrik vrij gekomen.

Van de Vaassense automobilist is bloed afgenomen voor een bloedproef. Een ademtest bij de vrachtwagenchauffeur wees uit dat die niet onder invloed van alcohol verkeerde.

De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden