Transport Online - Nieuwe DAF CF voor Visser Transporten Bolsward

Nieuwe DAF CF voor Visser Transporten Bolsward

Nieuwe DAF CF voor Visser Transporten Bolsward
03-10-2017 09:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BOSLWARD - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de eerste New CF 410 in Friesland aan Visser Transporten Bolsward.

Visser Transporten Bolsward en Bedrijfswagen Service Friesland gaan al even samen terug in de tijd, een tijd waarin BSF al vaker een DAF CF of oplegger aan Visser Transporten Bolsward heeft mogen afleveren. Visser Transporten is een transportbedrijf welke al zeer lange tijd in het logistieke transport bekend is, namelijk al meer dan 75 jaar.

75 jaar waarin Visser Transporten al ruime ervaring heeft opgebouwd, waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in distributie van bouwmaterialen, aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van Visser Transporten is “verhuizingen”.

Aan het wagenpark van Visser Transporten is nu de nieuwe DAF CF afgeleverd. De DAF CF van Visser Transporten is een allround truck, welke Pure Excellence biedt met het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Een hogere koppel met lagere toerentallen gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen, zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen welke resulteren in een tot 7 procent lager brandstofverbruik op lange ritten. Brandstofbesparingen die helpen de operationele kosten te verlagen.

De CF is uitgevoerd met een multi-torque PACCAR MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nóg hoger koppel bij lagere toerentallen. De DAF CF kan nu op kruissnelheid rijden met motortoertallen van slechts van 900 omw/min. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook tot extreem lage geluidsniveaus. In de hoogste versnelling is extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Verder is de nieuwe CF uitgerust met een geautomatiseerde TraXon-versnellingsbak (12 versnellingen), die speciaal ontwikkeld is voor lage motortoerentallen in alle versnellingen. Snel en soepel schakelen zorgt voor maximale efficiëntie en comfort, en de transmissie biedt uitstekende manoeuvreereigenschappen bij lage snelheden.

The New CF is lichter dan ooit. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan het rendement. Een nieuw, zeer efficiënt en ultra-compact systeem voor de nabehandeling van uitlaatgassen (Emission Aftertreatment System, EAS) levert 50 kg gewichtsbesparing op. Ook de geoptimaliseerde motor en aanpassingen aan het chassis, dragen bij aan een verdere reductie van het eigengewicht. Afhankelijk van de asconfiguratie leveren deze verbeteringen een gewichtsbesparing tot 100 kg op. The New CF kan meer lading vervoeren, van grote waarde in toepassingen zoals distributie, waarbij elke kilogram telt.

De nieuwe elektrische en elektronische architectuur verbetert de indrukwekkende prestaties op dit gebied nog verder. De bedrading en aansluitingen zijn verder verbeterd en vereenvoudigd voor optimale betrouwbaarheid, en bieden tegelijkertijd ongekende flexibiliteit als het gaat om het aansluiten van componenten. Het is een auto welke multifunctioneel ingezet kan worden, er is namelijk een lucht geveerde vooras en 2e rijhoogte toegepast waardoor er met deze DAF-volume trailers en met normale schotel hoogte kan worden getrokken. Dit alles staat garant voor maximale voertuigbeschikbaarheid en minimale bedrijfskosten. Er zijn onderhoudsintervallen mogelijk tot maar liefst 200.000 kilometer!

De cabine van The New CF is nog aantrekkelijker om in te werken, verblijven en slapen. Er zijn nieuwe opties waarmee het interieur naar de wens van Visser Transporten en de chauffeur is ingericht. Ook zijn er talloze innovaties welke het rijden gemakkelijker, veiliger en aangenamer dan ooit maken.

Nieuwe exterieurkenmerken en het nieuwe interieurontwerp, maken de nieuwe CF het meest aantrekkelijke, comfortabele en plezierige voertuig om mee te rijden. Tal van nieuwe design-elementen maken The New CF tot een aantrekkelijke truck voor het oog. Het perfecte visitekaartje voor Visser Transporten, met de DAF CF gespoten in de mooie bedrijfskleur welke Visser Transporten al jaren heeft. Een magnifiek mooie verschijning op het Nederlandse wegennet!Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions