Clicky

 Koopman Logistics Group neemt per direct Smink Transport over

Koopman Logistics Group neemt per direct Smink Transport over
02-10-2017 18:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

NOORDHORN - Koopman Logistics Group BV uit Noordhorn neemt per direct Smink Transport BV uit Amersfoort over van Bergnet Beheer BV. Alle medewerkers van Smink Transport blijven werkzaam bij het bedrijf, dat haar activiteiten onder de eigen naam zal voortzetten. Smink Transport biedt flexibel en gespecialiseerd vervoer van automobielen.

De overname van het financieel gezonde Smink Transport past in de strategie van Koopman Logistics Group om zijn dienstverlening in de automotivesector te verbreden.

Leidende dienstverlener

CEO Jon Kuiper is blij met de overname: “Deze overname past uitstekend bij onze ambitie om de leidende dienstverlener te worden op het gebied van mobiliteit. Bij Smink Transport werkt een team specialisten dagelijks aan maatwerk op het gebied van autotransport binnen Nederland. Het team is zeer flexibel en kijkt niet op van bijzondere klantvragen. Om die reden én vanwege de uitstekende reputatie die Smink Transport heeft in de branche, blijft het bedrijf onder zijn eigen naam en uitstraling opereren. Als Koopman Logistics Group kunnen we op deze manier nog beter inspelen op de toegenomen vraag naar gespecialiseerd autovervoer."

Specialisme

Koopman Logistics Group neemt Smink Transport over van Bergnet Beheer. Nicole Vlaar, directeur van Bergnet, licht toe: "Bergnet wil zich profileren als full service autohulpdienst, 24/7 berging, pechhulp en vervangend vervoer. In dat kader past het specialisme van Smink Transport onvoldoende bij onze kernactiviteiten. We zijn daarom verheugd dat Koopman Logistics Group Smink Transport van ons overneemt, met behoud van alle medewerkers en de goede naam van het bedrijf. Wij richten ons nu met een nog sterkere focus op dat waar wij goed in zijn: pechhulp en berging."

Koopman Logistics Group wordt Klaas Koopman eindverantwoordelijk. Voormalig eigenaar Frans Smink is aangetrokken om de operationele leiding op zich te nemen.

Foto's

  • Gomes
    Gomes
  • Gomes
    Gomes
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats