Zoeken naar vermiste Anne Faber gaat door

Zoeken naar vermiste Anne Faber gaat door
02-10-2017 11:54 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT - In de buurt van Paleis Soestdijk en in de omgeving van de Hilversumsestraatweg in Baarn wordt maandag opnieuw gezocht naar de vermiste 25-jarige Anne Faber uit Utrecht. Met haar is sinds vrijdag geen contact meer geweest. Waar de vrouw is, is onduidelijk. Ze vertrok vrijdagavond op de fiets uit Utrecht voor een lange fietstocht. Haar vriend sloeg alarm toen hij geen contact meer met haar kreeg. De politie zegt maandag nog steeds rekening te houden met alle scenario's.

De zoekactie is op touw gezet door haar familie maar de politie zoekt mee. "De politie ondersteunt en zet politieagenten in om structuur aan te brengen gedurende de acties, maar ook om er te zijn als er sporen worden gevonden'', stelt ze.

Zondag zocht de politie al in Baarn, waar Anne vrijdag 18.50 uur nog een selfie maakte en naar haar vriend stuurde. Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn.

Sindsdien is niets meer van haar vernomen. Volgens haar vriend had ze zaterdag een afspraak in Amsterdam, waar ze niet is komen opdagen.

Zondag is onder meer een politiehelikopter ingezet, maar dat leverde niets op. Ook in de omgeving van de Hilversumsestraatweg is zondag gezocht. Dat heeft geen resultaat opgeleverd.

De recherche heeft veel tips binnengekregen, vooral over de zogeheten opoefiets van Anne. Opvallend aan deze zwarte fiets zijn de handremmen en de rode sticker op het achterspatbord.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden