Transport Online - St. van den Brink & Zn en ILT tekenen handhavingsconvenant

St. van den Brink & Zn en ILT tekenen handhavingsconvenant

St. van den Brink & Zn en ILT tekenen handhavingsconvenant
29-09-2017 17:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ERMELO - Transportbedrijf St. van den Brink & Zn B.V. uit Ermelo en Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) hebben op 29 september 2017 het handhavingsconvenant voor de tweede termijn ondertekend.

Namens ILT werd door de heer M.B. Netjes het convenant overhandigd aan de directie van St vanden Brink. De looptijd van het convenant is vijf jaar. St. van den Brink heeft sinds 2012 een handhavingsconvenant met ILT. Het convenant is nu verlengd over de gehele organisatie voor zowel de vestiging Ermelo als de vestiging Wormerveer. Met dit convenant verplicht St. van den Brink zich te streven te voldoen aan de wet en regelgeving.

Voorafgaand aan deze verlenging van het convenant heeft er een audit plaatsgevonden voor wat betreft de rij- en rusttijden, het voldoen aan de VLG/ADR aspecten voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en de beladingsnormen. Deze audit is namens het ILT uitgevoerd door M.B. Netjes en J.M. Breeuwsma. Hiermee heeft St. van den Brink wederom aangetoond te voldoen aan de criteria voor het convenant.

St. van den Brink is al veel langer bezig met het streven te voldoen aan wet en regelgeving, veiligheid en duurzaamheid. St van den Brink heeft een hoogwaardig MVO beleid en is ISO 9001:2015, BRC en GMP+ gecertificeerd.

De Inspectie Leefomgeving en Transport sluit convenanten af met bedrijven waarvan is gebleken dat zij hun wettelijke verplichtingen streven na te leven. Hierdoor kan de ILT zich meer richten op organisaties en instanties die de naleving wet en regelgeving onvoldoende geborgd hebben.

Binnen het convenant vindt er een jaarlijkse monitoring plaats door ILT en deze richt zich voornamelijk op de bedrijfssystemen, processen, beheersmaatregelen, en het streven te voldoen aan de naleving van wet- en regelgeving.

Foto's

  • J.Roeland
    St vd Brink
  • St. v.d. Brink
    St. v.d. Brink
  • St. v.d. Brink
    St. v.d. Brink

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen