Dit weekend werk aan A4 en Schipholtunnel

Dit weekend werk aan A4 en Schipholtunnel
29-09-2017 10:21 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - Het verkeer moet dit weekend rekening houden met veel vertraging op de A4 tussen Amsterdam en Den Haag. Automobilisten zijn waarschijnlijk een uur langer onderweg, waarschuwt Rijkswaterstaat. Richting Den Haag wordt de snelweg tussen knooppunt Burgerveen en Leiden voorzien van stiller asfalt. Daardoor hebben weggebruikers straks bij Zoeterwoude meer tijd en ruimte om in te voegen op de plek waar de snelweg van drie naar twee rijstroken gaat.

De afsluiting van de A4 is niet alleen dit weekend, maar ook de volgende twee weekenden, steeds van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur. Het verkeer wordt dan omgeleid via Utrecht. In mei en juni is het asfalt richting Amsterdam al vervangen.

Dit weekend worden bovendien de tunnelbuizen van de Schipholtunnel vrijdag- en zaterdagnacht afgesloten in beide richtingen. Vrijdagavond tot zaterdagochtend is dat van 23.00 uur tot 07.00 uur. Speciaal voor de bezoekers van het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena gaat de tunnel zaterdagavond een uurtje later dicht, om middernacht.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden