Transport Online - Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions
25-09-2017 18:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Paul Wortelboer, sinds juni 2016 Managing Director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober aanstaande ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België. Wortelboer neemt de taken over van Guy van Gaever, die na een dienstverband van vier jaar bij Koopman Logistics Group het bedrijf gaat verlaten.

Alle automotive compounds van Koopman Automotive Solutions in Amsterdam, Born en Vilvoorde vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Wortelboer. Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease Nederland en Volkswagen Pon Financial Services. Ook had hij enkele nationale en internationale leidinggevende functies, daarnaast volgde hij diverse management- en marketingstudies, onder andere aan Nyenrode Business University en INSEAD.

Eenhoofdige leiding compounds

Jon Kuiper, CEO Koopman Logistics Group over de aanpassing: “Paul Wortelboer is de juiste persoon om onze Bornse vestiging verder uit te bouwen en daarnaast de leiding te nemen over Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde. Onze drie automotive compounds zijn daarmee onder één eindverantwoordelijke gebracht. De afgelopen jaren hebben we op onze compounds enorme verbeteringen doorgevoerd die hebben geleid tot groei van onze activiteiten voor OEM’s en fleetowners. Met Paul Wortelboer gaan we verder op die ingeslagen weg.”

Dienstverlening

Wortelboer: "Ik heb inmiddels mijn draai bij deze prachtige organisatie gevonden en vind het geweldig om met de teams op de verschillende locaties te gaan werken aan nog meer efficiëntie van en tussen onze terminals. Voor de klanten van Koopman Logistics Group gaat dit ongetwijfeld leiden tot een nog betere dienstverlening, want dat is waar Koopman voor staat. Ik heb er ontzettend veel zin in."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions