Clicky

 
Transport Online - DHL Express verhoogt tarieven met 3,9 procent in 2018

DHL Express verhoogt tarieven met 3,9 procent in 2018

DHL Express verhoogt tarieven met 3,9 procent in 2018
22-09-2017 10:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL - DHL Express heeft vandaag aangekondigd zijn tarieven per 1 januari 2018 met gemiddeld 3,9 procent te verhogen. “DHL Express belooft zijn klanten de hoogste kwaliteit bij het vervoer van internationale tijdkritische zendingen”, zegt Ronald Leunisse, Managing Director DHL Express Nederland.

“In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd verschillende nieuwe hubs met automatische sorteercapaciteit in gebruik genomen. Zo is er deze zomer een volledig nieuwe en vergrote hub in Brussel geopend waarmee deze voor Nederlandse klanten zo belangrijke hub toekomstbestendig is gemaakt. Om te voldoen aan de eisen die klanten, partners en vervoersautoriteiten aan DHL stellen zijn veiligheidsmaatregelen verder opgeschroefd.

Wereldwijd wordt er geïnvesteerd in moderne vliegtuigen en in klimaatneutrale voertuigen voor stadsdistributie, zoals de Nederlandse cargofietsen die inmiddels in meer dan tien landen rijden. In Nederland zijn er plannen voor verdere nieuwbouw en hebben we alleen al in het voorjaar een nieuw Service Center geopend in Den Hoorn om de regio Rotterdam-Den Haag optimaal te kunnen bedienen.

Die investering volgde op investeringen in de periode ervoor in nieuwbouw in Breda en Utrecht en renovatie van de vestigingen in Apeldoorn, Eindhoven en Amsterdam.

Wereldwijd worden er innovaties doorgevoerd op het gebied van e-commerce zoals afleveropties met levering in tijdvensters en bij DHL Servicepunten. De jaarlijkse prijsindexering zorgt ervoor dat we kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen die klanten van ons hebben, zodat we hen ook op lange termijn helpen om succesvol te zijn.”

DHL Express past zijn tarieven jaarlijks aan op basis van inflatie, valutaschommelingen en andere kosten, zoals het voldoen aan veiligheidsmaatregelen in elk van de 220 landen ter wereld waar het bedrijf naar vervoert. Afhankelijk van lokale omstandigheden verschilt de prijswijziging per land en geldt deze, binnen de contractuele afspraken, voor alle klanten.

Foto's

  • DHL
    DHL

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden