Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Actros 2842 L 6x2 voor 120-jarige Koninklijke Saan

Nieuwe Actros 2842 L 6x2 voor 120-jarige Koninklijke Saan

Nieuwe Actros 2842 L 6x2 voor 120-jarige Koninklijke Saan
20-09-2017 17:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DIEMEN - Bij Koninklijke Saan in Diemen werd onlangs een Actros 2842 LENA 6x2/4 in gebruik genomen. Mercedes-Benz dealer SternTrucks leverde de auto af bij de logistieke dienstverlener in Diemen. De luchtgeveerde truck wordt ingezet voor het bijzondere transport van kwetsbare objecten zoals MRI-scanners door heel Europa.

Het wagenpark van Koninklijke Saan is onlangs uitgebreid met een nieuwe Actros 2842LENA 6x2/4. Hertoghs Carrosserieën BV heeft de auto voorzien van een 7,5 meter lange schuifzeilcarrosserie met een schuifdak dat zowel voor als achter te openen is. De Dhollandia laadklep heeft een hefvermogen van maar liefst 10 ton.

Dit maakt de Actros bijzonder geschikt voor het zware en tegelijkertijd delicate werk waar Koninklijke Saan in gespecialiseerd is. Ondanks zijn grote hefvermogen, heeft de laadklep een slanke constructie, die gestabiliseerd wordt door een set hydraulische steunpoten. Dat maakt de combinatie uiterst ladingvriendelijk voor het transport van zeer kwetsbare apparatuur.

Sinds de oprichting in 1897 is het familiebedrijf Koninklijke Saan uitgegroeid van een bodedienst tot een specialist in industriële verhuizingen, kraanverhuur, projectlogistiek, evenementenlogistiek en verhuizingen. De logistieke dienstverlener, gevestigd in Diemen, voert een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. In 1997 kreeg het bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend.

Foto's

 • Bentvelzen Transport
  Bentvelzen Transport
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden