Transport Online - John de Mol wordt moe van speculaties

John de Mol wordt moe van speculaties

John de Mol wordt moe van speculaties
14-09-2017 12:12 | Financieel | auteur ANP

HILVERSUM - John de Mol heeft geïrriteerd gereageerd op speculaties dat hij met zijn bedrijf Talpa Nu.nl zou willen kopen van Sanoma. "Ik word hier een beetje moe van, ik ben inmiddels meer tijd kwijt met het reageren op speculaties dan dat ik tijd kan besteden aan het opbouwen van een nieuw mediabedrijf.''

De Mol geeft aan de berichten, die als eerste door het Financieele Dagblad werden gemeld, ook vervelend zijn voor aandeelhouders van Sanoma en werknemers van Nu.nl "waar onnodig onzekerheid wordt gecreëerd''.

Talpa benadrukt verder geen bod te hebben gedaan op Nu.nl. "Niet op dit moment, niet gisteren en ook niet vorige week.'' De investeringsmaatschappij laat weten druk te zijn met de "vorming van een nieuw lokaal multimediabedrijf''. De plannen daarvoor worden binnenkort bekendgemaakt.

Sanoma laat desgevraagd weten dat Nu.nl niet te koop is. "Het is een supermooi merk. Er zijn veel geïnteresseerden, maar we hebben geen plannen om te verkopen'', verklaarde een Sanoma-zegsvrouw.

Volgens het FD zijn er ook andere partijen geïnteresseerd in Nu.nl, waaronder De Persgroep. De vraagprijs voor Nu.nl zou volgens de krant rond de 100 miljoen euro liggen.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions