Transport Online - HEMA kiest Van Duuren als logistiek partner voor Spanje

HEMA kiest Van Duuren als logistiek partner voor Spanje

HEMA kiest Van Duuren als logistiek partner voor Spanje
11-09-2017 16:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MADRID/BARCELONA - HEMA en Van Duuren zijn recent een intensieve samenwerking op Spanje gestart. Vanaf augustus 2017 bevoorraadt Van Duuren de HEMA-winkels in Madrid en Barcelona en is de logistieke dienstverlener uit Vianen verantwoordelijk voor de gehele logistieke flow van HEMA in Spanje.

Bevoorrading van winkels is één van de specialiteiten van Van Duuren, vertelt Account Director Stef Blommaart: “Als logistiek dienstverlener dragen wij bij aan succesvolle shopopeningen en bevoorrading van winkels in drukke binnensteden. Het is geen rocket science, maar het draait vooral om toewijding. Wij zorgen altijd van tevoren dat we precies weten wat ons te wachten staat. Van tevoren hebben wij een bezoek gebracht aan alle winkels van HEMA in Spanje en de situatie op locatie in kaart gebracht. Op die manier kunnen wij zorgdragen voor de beste logistieke oplossing.”

Managing Director Jeroen van Duuren vult aan: “We zijn ervaren in het uitvoeren van maatwerktrajecten voor retailers. We hebben al jarenlang een intensieve samenwerking met andere grote retailers als Hunkemöller en Foot Locker. Het is natuurlijk geweldig om een bedrijf als HEMA aan dit mooie rijtje te mogen toevoegen.”

De uitvoering van de HEMA-zendingen op Spanje is in handen van Spanje-specialist Interport, sinds januari 2017 onderdeel van Van Duuren. Via Interport beschikt Van Duuren over een kantoor in Barcelona. In het verleden wisten Van Duuren en HEMA elkaar ook al te vinden: in de periode tussen 1992 en 2002 verzorgde Van Duuren onder meer de aanvoerlogistiek van non-food leveranciers naar het distributiecentrum van HEMA in Utrecht.

Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 39 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren Districenters over 791 afleverdepots van waaruit 19.775 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor ‘Quality’. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.

Van Duuren-dochter Interport richt zich al sinds 1991 op het vervoer van hoogwaardige en spoedeisende lading naar en van Spanje en Portugal.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions