Transport Online - Weer zorgt voor ophef rond concert Anouk

Weer zorgt voor ophef rond concert Anouk

Weer zorgt voor ophef rond concert Anouk
08-09-2017 12:17 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - Het slechte weer zorgt voor veel ophef rond het concert van Anouk. De Haagse zangeres treedt vrijdagavond op het strand in Scheveningen op, maar door de regen en de slechte voorspellingen worden de kaartjes massaal aangeboden op de website TicketSwap. Sommigen willen hun kaarten zelfs voor 5 euro verkopen, terwijl voor een toegangsbewijs zo'n 40 euro moest worden betaald. Het concert is met 25.000 tickets uitverkocht.

De organisatie liet vrijdagochtend weten dat het concert doorgaat, maar dat het voorprogramma met optredens van Piñata en Friends of the Family vanwege het weer is geschrapt. Deze mededeling leidde tot veel verontwaardigde reacties van bezoekers, die geld terug willen omdat ze nu 'alleen maar' Anouk te zien krijgen. Ook roepen veel mensen de organisatie op om het concert volledig af te gelasten vanwege het slechte weer. Er wordt vrijdagavond mogelijk ook onweer verwacht en aan zee zal er een harde wind staan.

De gemeente houdt de situatie ook in de gaten. Burgemeester Pauline Krikke heeft vrijdagochtend volgens haar woordvoerder contact gehad met de organisatie. Het concert gaat vooralsnog door. De situatie rond het weer wordt wel gemonitord, aldus de gemeente.

Zaterdag staat er op het strand nog een concert gepland van Doe Maar.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions