Transport Online - Vijf migranten gevonden in vrachtwagen bij DAF Trucks Eindhoven [+foto] - UPDATE

Vijf migranten gevonden in vrachtwagen bij DAF Trucks Eindhoven - UPDATE

Vijf migranten gevonden in vrachtwagen bij DAF Trucks Eindhoven [+foto] - UPDATE
08-09-2017 11:15 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - [Update 17:15 uur] Op het terrein van DAF Trucks in Eindhoven zijn vrijdagochtend 8 september vijf verstekelingen aangetroffen in een vrachtwagen.

Een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen kwam met zijn vrachtwagen rond 9.00 uur bij het bedrijf aan. Bij het openen van de trailer van de vrachtwagen ontdekten medewerkers de vijf verstekelingen. Daarop werd direct de politie gealarmeerd. 

Verzwakt

De vijf volwassen mannen waren verzwakt van de reis in hun schuilplaats en zijn ter plaatse door een ambulance nagekeken. Eén van hen is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat hij hartkloppingen had. Daar is hij behandeld en inmiddels ook weer ontslagen.

Uiteindelijk zijn alle mannen aangehouden meegenomen naar het bureau voor verder (identiteits)onderzoek. Het is nog niet duidelijk hoe lang de mannen achterin de vrachtwagen hebben gezeten, waar ze precies aan boord zijn gegaan en wat hun bestemming was. Het vijftal komt vermoedelijk uit Afghanistan.

Ook de chauffeur van de vrachtwagen is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions