Gestolen oplegger van Brink XL leeg teruggevonden

Gestolen oplegger van Brink XL leeg teruggevonden [+foto's]
07-09-2017 22:38 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie [FE]

GOOR - [Update do. 22:39 uur] Vanaf bedrijventerrein De Spechthorst aan de Breukersweg in Goor is tussen woensdagavond 6 september en donderdagochtend 7 september een met hout beladen oplegger van Brink XL gestolen. Donderdagavond werd deze teruggevonden op een bedrijventerrein  in Gemert. De lading is echter nog wel spoorloos.

Henk Brink, eigenaar van Brink XL, bedankt alle bezoekers van Transport Online, de politie en de mensen die de berichtjes massaal gedeeld hebben voor de hulp. "Een krachtig team!", liet hij vanavond weten.

Heeft u informatrie over de lading gecertificeerd en gemerkt hardhout die nog niet is teruggevonden? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de heer Brink +31 88 274 65 44 of met de politie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden