Familiebedrijven Hallmark en Janssen vinden elkaar in logistieke oplossing Oostenrijk

Familiebedrijven Hallmark en Janssen vinden elkaar in logistieke oplossing Oostenrijk

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Hallmark Cards Continental Europe en de Janssen Group (Janssen Distribution Services BV en zusterbedrijf Decker BV) hebben hun samenwerking verder geïntensiveerd. De partijen slaan per direct ook de handen ineen voor het transport van verpakkingsproducten en wenskaarten naar Oostenrijk. Een nieuwe uitdaging voor Hallmark gezien de afwijkende volumes en seizoenspatronen van de verpakkingsproducten. Flexibiliteit in de linehaul naar Oostenrijk is hiervoor een vereiste, iets waar Janssen in kan voorzien.

Uitdaging

Wenskaartenproducent en –aanbieder Hallmark Cards Continental Europe gaat nu ook haar assortiment cadeaupapier, papieren cadeautassen, cadeaudozen, strikken en linten in Oostenrijk aanbieden. Voor het uitdagende transport schreven zij een tender uit. Deze is gewonnen door Decker BV, onderdeel van de Janssen Group.

Coen van Hout, Supply Chain Directeur van Hallmark zegt hierover: “Met name de creativiteit in het meedenken en realiseren van oplossingen voor dit transport heeft onze keuze op Decker doen vallen. Aangezien het voor Hallmark een relatief nieuwe categorie is met andere volumes dan wenskaarten en een grillig afzetpatroon door de week heen, vereist het een flexibele oplossing. Decker voorziet hierin. De looptijden zijn verkort en de logistieke kosten zijn gereduceerd.”

Ook Philippe Janssen, vijfde generatie van de familie Janssen , is verheugd met de verdere samenwerking. “Een open en nauw betrokken samenwerking is voor ons als logistiek partner essentieel om onze relaties op logistiek gebied te ondersteunen met het realiseren van een zo optimaal mogelijk ingerichte Supply Chain.

Iedere specifieke situatie vergt een specifieke oplossing, veel van onze services komen voort uit ontwikkelde maatwerk oplossingen waar vervolgens ook nieuwe relaties mee ondersteund kunnen worden. Binnen de groep is ieder bedrijfsonderdeel gespecialiseerd in een eigen vakgebied, met de diverse specialisten zijn we in staat onze warehouse en/of transport relaties zo goed als mogelijk te bedienen.”

Beiden bedrijven zien de volumes per week groeien, wat een extra stimulans is voor de gekozen directe linehaul transportoplossing.

Jarenlange samenwerking

Janssen, verzorgt al 5 jaar de distributie van alle Hallmark pakketten met wenskaarten richting de Duitse retailers. Nu voegt Hallmark daar ook dochterbedrijf Decker aan toe voor het transport naar Oostenrijk. Naast deze oplossing verzorgt Decker ook de transporten naar Zwitserland voor Hallmark.


Janssen Group gaat voor de kracht van de Volvo FH16 8x4 met kruipversnellingen

missing-image MAASTRICHT - Een 8x4-asconfiguratie, 750 pk motorvermogen, 240 ton GCW, Volvo I-Shift met kruipversnellingen en Volvo Dynamic Steering - het zijn enkele karakteristieke specificaties van de nieuwe Volvo FH16-trekker die Janssen Gr...

Hallmark kiest voor PostNL voor belevering winkels

missing-image CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Logistiek dienstverlener PostNL gaat vanaf deze week de bevoorrading van de verkooppunten voor Hallmark Cards voor zijn rekening nemen. Hiermee zorgt PostNL ervoor dat alle wenskaarten, rollen inpakpapier,...

Van Opzeeland gaat verkooppunten Hallmark Cards bevoorraden

missing-image Vanaf deze week worden de Nederlandse verkooppunten van Hallmark Cards bevoorraad door Van Opzeeland. De logistiek dienstverlener uit Hedel gaat de volumezendingen van wenskaarten verzorgen. In totaal gaat het om het vervoer va...

Transportrisico

Rijverboden

maandag 18 december t/m zondag 24 december:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!

Meer rijverboden
Nieuwsbrief

 

 
 

Elke werkdag het laatste nieuws in uw postvak

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Tip de redactie
Tip de redactie!


Fotoalbum

Nieuwste foto's

Hans van de Burgh
Hans van de Burgh
Schopman
Verheul Transport
Driessen
Wigcher
» meer foto's!

Zelf foto insturen!