Kögel schuifzeiltrailer voor Transportbedrijf van Straalen Hoogkarspel

Kögel schuifzeiltrailer voor Transportbedrijf van Straalen Hoogkarspel
01-09-2017 09:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOOGKARSPEL - Kögel Trailers Benelux leverde afgelopen week een nieuwe schuifzeiltrailer aan Transportbedrijf van Straalen Hoogkarspel. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van kwaliteit van het product en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding.

Als specifieke uitvoering koos Transportbedrijf van Straalen Transport Hoogkarspel voor de robuuste hardhouten vloer, lift as op voorste as en de zeilen voorzien van reclame vanaf fabriek.

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Al vanaf 1924 kan men bij Transportbedrijf van Straalen terecht voor nationaal en internationaal transport. Transportactiviteiten zijn zeer uiteenlopend; bloembollenvervoer, agrarisch vervoer, AGF-vervoer (aardappelen, groenten, fruit), bloemen- en plantenvervoer en nog veel meer.

Transportbedrijf van Straalen is voornamelijk werkzaam in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Italië.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux afgeleverd aan Nico en Nick van van Straalen van Transportbedrijf van Straalen B.V.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden