Wietze de Jager presentator SBS Shownieuws

Wietze de Jager presentator SBS Shownieuws
30-08-2017 10:09 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Wietze de Jager is vanaf 1 oktober een van de presentatoren van SBS Shownieuws, meldt SBS. De radio-dj van Qmusic zat al sinds mei ziek thuis na heibel met zijn collega Mattie Valk.

"Na een lange periode van onzekerheid ben ik ontzettend blij dat ik een contract bij Talpa heb getekend en nu aan de slag ga bij Shownieuws", zegt De Jager. "Hoewel ik radiomaker ben en blijf, ben ik heel enthousiast en ook nieuwsgierig om mijn eerste serieuze stappen op televisie te maken bij SBS."

Vorige week liet Qmusic weten dat de dj niet meer terugkeert bij de radiozender. Hij zat sinds mei ziek thuis nadat hij en Mattie Valk onderhandelingen waren begonnen met Talpa over een overstap. Die ging niet door omdat Mattie na geheime onderhandelingen uiteindelijk liever bij Qmusic bleef. Dat leidde tot het einde van de vriendschap en samenwerking.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden