Transport Online - Fritom bouwt nieuw kantorenpand in Bolsward

Fritom bouwt nieuw kantorenpand in Bolsward

Fritom bouwt nieuw kantorenpand in Bolsward
31-08-2017 12:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - [update 12:09 uur] Op industrieterrein De Marne in Bolsward wordt op 15 september a.s. de eerste paal geslagen van een nieuw kantoorgebouw met garage en wasstraat voor Fritom Holding, Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom.

Reinder Beuving, directeur bedrijfsvoering van Fritom holding over deze nieuwbouw: “Het huidige pand van Fritom Holding is verkocht aan haar buurman Hochwald Foods. Daarom keek Fritom uit naar nieuwe kantoorruimte. Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom zijn gevestigd in het naast Fritom gelegen kantorengebouw aan De Wymerts en waren ook al enige tijd op zoek naar een andere locatie. Het besluit om voor de drie Fritombedrijven zelf nieuwbouw te gaan plegen was dan ook snel gemaakt.”

Het complex aan de Marne wordt zo toekomstbestendig mogelijk, energie- en milieuneutraal gebouwd, met zoveel mogelijk gebruikmaking van duurzame materialen. Dit past in het MVO-beleid van de Fritom Group. De heer Beuving: “Op het dak komen bijvoorbeeld zoveel mogelijk zonnepanelen, we gebruiken straks geen gas meer. Het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt.”

Het ontwerp voor het nieuwe bedrijfskantoor is van de hand van Bouw- en Tekenburo Wietse B. Ligthart uit Wommels.
Het kantorencomplex biedt straks circa vijftig medewerkers een werkplek. Verwachting is dat de bouw eind maart volgend jaar zal zijn afgerond.

De Fritom Group bestaat uit zeven logistieke bedrijven in Nederland met in totaal tien vestigingen en is werkzaam in de marktsegmenten groupage, warehousing en liquid food. De Fritom Group behoort met ruim 700 medewerkers en 125 mio. omzet tot de 30 grootste logistieke bedrijven van ons land.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions