Transport Online - Maurice de Wilde nieuwe CFO van Koopman Logistics Group

Maurice de Wilde nieuwe CFO van Koopman Logistics Group

Maurice de Wilde nieuwe CFO van Koopman Logistics Group
29-08-2017 09:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NOORDHORN - Maurice de Wilde is per 1 oktober 2017 benoemd tot CFO van Koopman Logistics Group in Noordhorn. De Wilde neemt een brede ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, mee naar het bedrijf. Koopman Logistics Group, actief in automotive-logistiek en ‘general cargo’, heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt in een sterk veranderende markt.

Koopman Logistics Group biedt importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere bedrijven met grote vloten personenwagens een complete logistieke dienstverlening. Door een combinatie van transport, opslag en reparatie van voertuigen te leveren, is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op dit vakgebied.

CEO Jon Kuiper ziet in die processen grote kansen voor de toekomst: “De markten waarin wij opereren, maken momenteel enorme ontwikkelingen door. Wij zetten bij onze klanten in op een integrale benadering van onze gezamenlijke processen, waardoor we baanbrekende innovaties kunnen bereiken. Tegelijkertijd staan we voor de uitdaging om onze positie als leidende dienstverlener in de automotivebranche verder uit te bouwen. Ik ben daarom erg blij met de komst van Maurice de Wilde als CFO en zie uit naar onze samenwerking.”

Maurice de Wilde werkte na zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onder andere bij Price Waterhouse Nederland. Daarnaast bekleedde hij diverse functies bij Shell, zowel in het binnenland als in het buitenland. In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Nederland en werd hij benoemd tot CFO bij GasTerra.

Over zijn nieuwe functie bij Koopman Logistics Group zegt hij: “Ik verheug me op deze volgende stap in mijn loopbaan. De sector waarin Koopman Logistics Group opereert, spreekt mij bijzonder aan.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions