Transport Online - HARTMANN Nederland kiest voor de logistiek van CB

HARTMANN Nederland kiest voor de logistiek van CB

HARTMANN Nederland kiest voor de logistiek van CB
28-08-2017 11:31 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

CULEMBORG - Producent van medische zorgproducten HARTMANN, besteedt vanaf 1 september aanstaande de Nederlandse logistiek uit aan dienstverlener CB. CB zal opslag, voorraadbeheer, orderverwerking en verzending voor zijn rekening nemen.

Jean-Marc Mahieu, Managing Director HARTMANN Benelux: “In CB vinden wij een logistieke partner die staat voor een professionele en flexibele werkwijze, passend bij HARTMANN en onze klanten. CB heeft met zijn focus op de zorgmarkt expertise opgebouwd in de logistieke dienstverlening van zorgproducten in ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit is van directe waarde voor de efficiëntie van onze samenwerking.”

“We zijn blij met een klant als HARTMANN”, zegt Hans Willem Cortenraad, Algemeen Directeur van CB. “Hun vraag sluit direct aan op onze expertise en bovendien willen ook zij hun klanten steeds verder ontzorgen op logistiek vlak. Daarin kunnen we samen optrekken en dat is in een steeds veranderende zorgsector essentieel.”

HARTMANN is een internationale producent van medische zorgproducten met een bestaansrecht van bijna 200 jaar. Het succes van HARTMANN is gebaseerd op haar missie om voortdurend op zoek te gaan naar manieren om behandelingen, resultaten en ervaringen in de gezondheidszorg te verbeteren, zowel voor professionals als patiënten. Het productportfolio van HARTMANN wordt onderverdeeld in de divisies: wondzorg, continentiezorg, infectiepreventie en OK-Management.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions