Clicky

 
Transport Online - Erg druk op A2 en A27

Erg druk op A2 en A27

Erg druk op A2 en A27
24-08-2017 18:46 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - Het verkeer op de snelwegen A2 en A27 kan weer doorrijden. Eerder op de avond stonden er lange files naar het zuiden. Rijkswaterstaat adviseerde reizigers die niet direct die wegen op hoefden om hun trip nog even uit te stellen tot na de avondspits.

De grootste knelpunten waren de A27 vanaf Hilversum tot aan Vianen en de A2 van Amsterdam tot Vianen. Op beide wegen liep de vertraging op tot meer dan een uur. Vlak voor de avondspits gebeurde een ongeval op de A2 bij knooppunt Everdingen en kwam op de A27 bij knooppunt Lunetten een vrachtwagen stil te staan.

De verkeersinformatiedienst VID concludeert dat het donderdag definitief gedaan was met de 'zomervakantierust' op de snelwegen. Voor het eerst sinds begin juli ging het aantal files in de avondspits weer over de 260 kilometer heen. Naast de typische forenzenfiles zorgt de afsluiting van de A10 West voor problemen. De VID telde rond 17.30 uur 24 kilometer file gerelateerd aan de afsluiting. De westkant van de Ring Amsterdam is nog tot begin september dicht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions