Clicky


Gulf Nederland introduceert revolutionaire diesel tijdens Transport Compleet Beurs

Gulf Nederland introduceert revolutionaire diesel tijdens Transport Compleet Beurs
24-08-2017 17:06 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GORINCHEM - Gulf Nederland introduceert tijdens de Transport Compleet Beurs van 5 t/m 7 september Gulf Diesel Green; een revolutionaire diesel die zorgt voor 10,5 procent brandstofbesparing en CO2-reductie. Daarnaast vermindert de diesel de uitstoot van NOx (-12,4%), roet (-10,0%) en fijnstof (-20,0%). Hiermee is Gulf Diesel Green – in tegenstelling tot veel andere dieselsoorten die zich richten op één aspect - geschikt voor bedrijven die CO2-uitstoot willen reduceren én voor bedrijven die zich focussen op een schone werkomgeving.

Organische enzymtechnologie

Gulf Diesel Green werkt op basis van een volledig organische enzymtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en gisten onschadelijk gemaakt worden en worden afgevoerd. Tevens breekt het water af, wat vermenigvuldiging van bacteriën, brandstofproblemen en stilstand van machines voorkomt. Tot slot zorgt Gulf Diesel Green met reductie van CO2, NOx, roet en fijnstof voor een beter milieu en schonere lucht.

Erkenning vanuit constructeurs

De enzymtechnologie waar Gulf Diesel Green gebruik van maakt is gecertificeerd, erkend en aanbevolen door constructeurs. Caterpillar geeft het volgende aan: "Wij zijn van mening dat bij gebruik van deze toepassing bij dieselmotoren de werkingskenmerken van de motoren aanzienlijk zal verbeteren. Bovendien heeft de vermindering van de uitstoot een gunstige invloed op het milieu."

Gulf Diesel Green voldoet verder aan alle internationale brandstofnormen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions