Clicky

 
Transport Online - Groot onderhoud A7 van start op 28 augustus 2017

Groot onderhoud A7 van start op 28 augustus 2017

Groot onderhoud A7 van start op 28 augustus 2017
22-08-2017 11:36 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

WINSCHOTEN - Rijkswaterstaat start op maandag 28 augustus 2017 met het herstel van het wegdek van de A7 bij de Beerstertunnel bij Winschoten. Dat groot onderhoud duurt tot en met vrijdag 15 september.

Gedurende de werkzaamheden, voornamelijk ’s nachts en in het weekeinde, wordt één rijbaan afgesloten. De maximumsnelheid wordt teruggebracht naar 70 km/h. Naar verwachting ondervindt het verkeer weinig hinder van de werkzaamheden. 

Vervolgens vindt in de periode van 5 tot 30 oktober groot onderhoud aan de A7 tussen Westerbroek en Zuidbroek plaats. Tijdens deze periode wordt de asfaltlaag van de hoofdrijbaan vervangen. Omdat er voornamelijk ’s nachts en in het weekeinde wordt gewerkt, is de hinder voor de weggebruiker ook bij deze werkzaamheden naar verwachting gering. 

Groot onderhoud aan Rijkswegen vindt iedere tien jaar plaats. Door het intensieve gebruik van de weg moet asfalt worden vervangen, voegen in het wegdek bij bruggen en viaducten hersteld en er worden diverse aanvullende werkzaamheden uitgevoerd. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden